7 cüceler 40 haramilere karşı

40ı da birbirinden harami olan bu 40 haraminin yaşadığı haramidere diyarında (aslında semt de çaktırma.. masal masal matitas kıvamında işleyelim isterim.) o gün bir huzursuzluk vardı. şahirde bir karmaşa hakimdi. 40 haraminin 40ı da birlikte yer içer takılır oynar içer sıçar tipler oldukları için ("içer"i 2 defa kullandım.. ne kadar çok içtiklerini var gel sen hesapla) o gün de piyasa yapmaya hep beraber çıkmışlardı.öyle şerefsiz tiplerdi ki bunlar, düşün fifanın koyduğu kurallara karşı gelirlerdi. yedekler hariç 15e 15 çift kale maç yapabilen bir gruptu.

neyse efendime söyleyeyim, o gün hava bulutluydu. tam bir kargaşa havası... hafif de esintiliydi. şehre cüceler gelmiş diye bir fısıltı yayılıyordu yavaştaaaan yavaştan. önce bir harami duydu bunu... sonra hepsini çevresine toplayayıp, olum şehre cüceler gelmiş.. 7 tanelermiş.. fena da top oynuyorlarmış var mısınız indirelim façalarını... haramidere nasıl bir yermiş, duyuralım aleme... daha savaş başlamadan zafer çığlıkları atıyorlardı. ve bu zafer çığlıkları ki... en vahşi hayvanı bile ürkütebilecek ürkünçlükte, en tırsak hayvanı bile tırstırtabilecek tırsıntılıkta, en pofuduk hayvanı bile poflayabilecek pofudukluktaydı.

cüceler kahvede oturmuş, soğuk gazozlarını içmeye hazırlanırken, o zamanlar kahvede garson yamağı olarak çalışan nuri alço patronundan sağla bir dayak yemekteydi. cücelerin gazozuna ilaç atmıştı be adam. ne fantastik abimizsin sen nuri alço...

cücelerin gazozu değiştirildikten sonra tam afiyetle içecekler derken, haramiler gözüktü uzakta. ve arkada can atilla nın parçası çalıyordu; 1453-Fetih (ki kendileri sultanlar aşklına albümünde bulunmaktadır)... cücelerden biri sağına soluna baktı. ağacın üstündeki hoparlörle göz göze geldi ve kahveciye bağırdı, "abi ne gaz şarkı koydun yav, bi iş dönecek bugün ya hayırlısı..." konuşmasını üç nokta ile bitirmesiyle meşhur bu cüce başına geleceklerden habersizdi.

o sırada ayak sesleri cihanı titreten haramiler daha da yaklaşmıştı. cüceler sırasıyla birer fırt gazozlarından aldılar. ve haramiler artık karşılarındaydı. aman yarabbim bu anı fotoğraflayana pulitzer ödülü bile verilebilirdi.

bir harami öne atıldı ve," gençler siz iyi top oynuyormuşsunuz diye duyduk, aslı nedir?" sorusunu yöneltti. cüceler hayet soğuk kanlı bir halde birbirlerine baktılar. ve konuşmasının sonuna üç nokta koymasıyla tanınan cüce yine lafa atıldı, "yok abi, olur mu öyle şey? biz geçiyorduk biraz dinlelim dedik. biz iyi basket oynarız."

bunun üzerine haramiler şaşkın bir ifadeyle birbirlerine bakmaya başladılar. tabi 40 tane harami oldukları için bakışmaları yaklaşık 1 saat kadar sürdü. bakışmalar bitmeden cüceler de gazozlarını bitirip gittiler. bu masal da burada bitti.

"7 cüceler 40 haramilere karşı" yazısına bir kimsecik bile yorum yapmamış!

Yorum Gönder

Çok mecburi değilse küfür etmeyin. Bir de emoysanız yorum falan yazmayın. Yazacaksanız da düzgün bir Türkçe ile yazın. Olm vallaha anlamıyorum lan!

 

Kopi-Rayt!

Kopirayt da denmekte gerçi kendisine ama kullanım ve kıllanım koşulları sanki daha bir türkçe, daha bir bizden, senden benden geldi kulağıma ya da parmağıma...Buralarda bir yazıyı beğendiysen eşle dostla paylaşmaktan çekinme. Yok eğer, o yazının tamamımın veya bir kısmının senin olduğunu düşünüyorsan, veya içindeki bir öğenin senin olduğuna inanıyorsan, arkadaşım de ne iş? Haberleş benimle... Hacı ne iş diye sor bana. Bir sor neden diye... Belki de istemeden yaptım?! Öyle işte, aklına takılanı sor bana. Yazının altına yorum yap veya mail at. Mutluluğun resmini bulursan bana da forwardla hatta. Sahi o forward mailleri de hiç sevmem be... Ama mutluluğun resmi bir başka be cankanım... Yolla bana, forwardla... Unutma ama hemi?

Firefox güzel gösteriyor...

Bu site en iyi firefoxta görüntülenir. Evet yandaki abla kadar iyi bir şekilde görüntülenmese de, sitenin genel olarak bazı ayarları, görüntü hedeleri falan filan firefox ile daha bir cillop olmakta. Renkliler daha renkli beyazlar daha beyaz gözükmekte. Firefox evinizin tilkisi... Kullanın kulandırtın. Bu vesileyle eğer siteyi ziyaret ediyorsa pek sevgili fox-kızı Alexandra Ansgar(ki kendisi resimdeki apla)’a ve Avşar kızı Hülya Avşar’a da sevgilerimi sunuyorum. Sahi neden Avşar kızı? Yani bi Sevtap Parman’a neden parman kızı denmiyor ki? Bak merak ettim şimdi.

Portakalı saydım...

O değil de benim portakalı soyup, başucuma koymam gerekiyordu, yanlış yaptım. neyse...

kişi taze düştü.